Other details
Match criteria
Region
  • Noord-Holland

Manager Projectontwikkeling (Family Office)

Location

Amsterdam

Job description

Onze opdrachtgever, een single family office, heeft een omvangrijke en succesvolle geschiedenis in het beleggen in en ontwikkelen van vastgoed. In de loop van de jaren heeft ze een indrukwekkende portefeuille opgebouwd, bestaande uit zowel commercieel (kantoren / retail) als residentieel vastgoed, overwegend in de Randstad. Naast het aankopen van bestaand vastgoed heeft onze opdrachtgever zich gaandeweg ook meer en meer gericht op het voor eigen rekening en risico ontwikkelen van vastgoed.

Als Manager Projectontwikkeling stuur je afdeling aan en ben je in de rol van 'Ontwikkelingsmanager' de drijvende kracht achter het uitontwikkelen grootschalige en/of multidisciplinaire ontwikkelprojecten. Thans betreft de ontwikkelingsportefeuille ruim 2000 woningen en diverse (grootschalige) kantoren- en retailontwikkelingen. Doorgroei naar een positie als Directeur Ontwikkeling mogelijk! Gezien de huidige omvang van de ontwikkelportefeuille zal er de komende periode niet extra geacquireerd worden en zal de focus liggen op het succesvol uitontwikkelen en realiseren van de projecten.


Werkzaamheden:

  • Aansturen en verder professionaliseren van de afdeling Projectontwikkeling, thans bestaande uit een vijftal Projectontwikkelaars / Projectmanagers (en groeiende);
  • Eindverantwoordelijk voor de realisatie van projecten binnen de gestelde normen rond kwaliteit, doorlooptijd en winstgevendheid;
  • Betrokken bij de diverse projecten vanaf initiatieffase tot en met de oplevering;
  • Contracteren van externe adviseurs en aannemers.
  • U werkt nauw samen met de afdeling Asset- / Investment Management en rapporteert rechtstreeks aan de directeur / eigenaar.

Requirements

  • Afgeronde relevante (vastgoed gerelateerde) opleiding, bij voorkeur op academisch niveau;
  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring opgedaan binnen de projectontwikkeling;
  • Goede kennis van zowel residentieel als commercieel vastgoed;
  • Leidinggevende ervaring.


De rol kan zowel in een dienstverband als vanuit een ZZP / Management fee overeenkomst worden vervuld.


Contact:

Solid Executives is namens de opdrachtgever exclusief verantwoordelijk voor de werving ten behoeve van deze positie. Solid Executives is toonaangevend in de bemiddeling van vastgoedprofessionals op management en board level.

U wordt vriendelijk verzocht uw sollicitatie te richten aan Robbert Jan Meerman van Solid Executives (meerman@solid-executives.nl). Ook voor vragen of een extra toelichting kunt u (telefonisch) contact opnemen met Robbert Jan op 06-43038330.Solid Executives is a leading executive search firm exclusively focused on the real estate sector. We offer unique career opportunities at management and board level and operate on behalf of a wide arrange of real estate companies.

Publication date

21-12-2021

Contact person

Robbert Jan Meerman
Solid Recruitment b.v. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close