Other details
Match criteria
Visitors of this page also checked out these jobs:

Directeur Projectontwikkeling

Location

Amsterdam

Job description

Directeur Projectontwikkeling bij private belegger.

Onze opdrachtgever heeft een omvangrijke en succesvolle geschiedenis in het beleggen in vastgoed en heeft in de loop van de jaren een indrukwekkende portefeuille opgebouwd bestaande uit zowel commercieel als residentieel vastgoed, overwegend in de Randstad. Ter verdere uitbreiding van de ontwikkelingsactiviteiten en verdere professionalisering van de organisatie zijn wij actief met de werving van een Directeur.

  • Een afgeronde opleiding op Nyenrode is een pré.
  • Functieprofiel op korte termijn op aanvraag beschikbaar.


Solid Executives is namens de opdrachtgever exclusief verantwoordelijk voor de werving ten behoeve van deze positie. Solid Executives is toonaangevend in de bemiddeling van vastgoedprofessionals op management en board level.

U wordt vriendelijk verzocht uw sollicitatie te richten aan Robbert Jan Meerman van Solid Executives (meerman@solid-executives.nl). Ook voor vragen of een extra toelichting kunt u (telefonisch) contact opnemen met Robbert Jan op 06-43038330.

Solid Executives is a leading executive search firm exclusively focused on the real estate sector. We offer unique career opportunities at management and board level and operate on behalf of a wide arrange of real estate companies.

Contact person

Robbert Jan Meerman
Solid Recruitment b.v. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close